måndag 24 september 2012

Någonstans i Sverige

Bild Pinterest
Gick upp långt innan gryningen idag. Närmare bestämt 05.00. Satte mig på ett tåg som ska ta mig från Göteborg till Västerås och passerar orter jag aldrig hört talas om. Tittar ut på omgivningen och ser att landskapets färgskala går allt mer mot rött och gult. Dimman ligger lågt och termometern visade på sex grader när jag satte mig på tåget. Det är höst på riktigt. Eller det har det varit ett par veckor men det är först idag jag ser det på riktigt. Förutom Västerås så bjuder denna veckan på massvis av jobb, pubkväll, Frukostmöte, bokmässa och förhoppningsvis en och annan riktig höstmiddag.


En bild från min instagram på den väldigt läga dimman. Någonstans i Sverige4 kommentarer:

 1. Åh vilken vacker bild! Så röda löv...jag påpekade det för min man igår när vi var på promenad här i Båstad och undrade lite om inte bladen p träden är ovanligt röda i år....eller glömmer man så snabbt?
  Jag önskar dig en fin vecka gulliga Emma!

  Kram Mrs G

  SvaraRadera
 2. hej bästa Mrs G! Nu är den bilden inte tagen av mig. misstänker att den är en del photoshopad men när jag åkte genom Sverige väldigt tidigt i morse så såg jag massa vackra färger. I helgen ska jag ut och njuta av hösten i skogen. Det har jag bestämt!

  En fin vecka till dig med bästa Mrs G!

  Emma

  SvaraRadera
 3. Tack för de fina kommentarerna jag fick idag! Värmer ända in i hjärtroten och jag kommer absolut att följa dig också. Din blogg verkar vara en riktig karamell :)

  SvaraRadera
 4. Hej Anna, Tack för din fina kommentar. Då har vi båda två hittat en ny blogg att följa! Vad bra för oss!;)

  Ha en fin dag,

  Emma

  SvaraRadera