torsdag 27 september 2012

Inredningsplaner

Bild: ByEmma

Ett av helgens projekt är att få upp våra tavlor. Tror att Lovisa Burfitt tavlan ska hänga över soffan med två mindre tavlor bredvid sig. Har inte bestämt mig. Eller rättare sagt ångrar jag mig hela tiden så därför står tavlorna där de står. Och har stått i tre månader. Nya kuddfodral som ska göra de vita sällskap är beställda och nu hoppas jag att de blir bra. Just nu har vi tre satsbord som provisoriska soffbord, där ska vara ett egendesignat marmorbord. Tror jag. 

4 kommentarer:

 1. Det blir säkert fint - ser framemot att se tavlorna på väggen i ett inlägg efter helgen! :-)

  SvaraRadera
 2. Nu satte du press på mig. Alltså jag har sagt inför många helger att tavlorna ska upp!;)

  SvaraRadera
 3. Men det är ju något mysigt att få bo in sig och göra fint. Jag ska bo i andrahand nu första tiden i Malmö, dels för att jag måste flytta så snabbt att jag inte hinner nåt annat och dels för att jag aldrig bott där innan. Jag studerade i Lund och har visserligen varit en del i stan men den har aldrig varit min. Tills nu. Jag vill bo in mig ett tag och lära känna den, hitta mina egna smultronställen och se vilken del jag passar bäst i innan man investerar i något.
  Däremot har jag haft sånt flyt vad gäller andrahandslyan Emma. Hyr från en tjej som precis som jag är medlem i UN Women och det är en jättefin lägenhet med stavparkett och gammal stuckatur. Jag hade aldrig vågat hoppas på något sånt så jag tror jag kommer trivas rätt bra. :)

  SvaraRadera
 4. hej Mia, vad ska du göra i Malmö? Nu blev jag jättenyfiken. Lägenheten låter ju jättefin. vart ligger den? När flyttar du?

  Kram!

  SvaraRadera