torsdag 13 september 2012

Hemma hos oss

Vi bor på första våningen på en ganska trafikerad gata. Det är dock en halvtrappa upp men det är ändå en hel del insyn. Tidigare har vi haft nedrullat stora delar av dagen vilket inte är så trevligt. Sedan en vecka tillbaka sitter det nu sådana här gardiner i både sovrum och vardagsrum. De är nästan alltid fördragna och här i vardagsrummet är det tre längder så att man kan skapa en illusion av bredare mellanrum mellan de stora fönstrerna om man vill. Gardinerna både här och i sovrummet går från vägg till vägg och tak till golv. Jag tycker om det då de skapar ett lugnt och enhetligt intryck. 

5 kommentarer:

 1. Snyggt och precis det jag letar efter till vårt nya hus!
  Gardinstång och tyg - var har du köpt och vad?

  /Susanne

  SvaraRadera
 2. hej Susanne,

  Jag ska bara fråga min mamma vart tyget kommer ifrån. Stången kommer från Silent Gliss iallfall.
  återkommer gällande tyget.

  / Emma

  SvaraRadera
 3. O tyget kommer från Baumann. Dock inget du kan köpa som privatperson. Däremot så kan du kontakta: http://www.textil-inredning.se/
  Det är min mamma och hon kan hjälpa dig att köpa både tyg och stänger.

  Lycka till. Emma

  SvaraRadera
 4. Snyggt. Jag har samma koncept hemma. Men allt mitt kommer från IKEA. De har skenor du kan sätta på väggen (så att de sitter hela vägen upp i taket) och sen köpte jag bara vita skira gardiner :-)

  SvaraRadera
 5. Och det funkar säkert precis lika bra. Hade inte min mamma jobbat med sånt här så hade jag säkert kört på samma koncept!;))

  SvaraRadera