torsdag 2 februari 2012

Behöver er hjälpJag är på jakt efter pinnstolar till mitt matbord. Min ursprungliga plan var att köpa på blocket och måla om men det verkar inte gå så bra för mig på den fronten. Jag gillar ju tanken med att kunna berätta en historia om möbler men i praktiken brukar det gå sådär för mig. Nu har jag hittat dessa två så båda tilltalar mig. Nu behöver jag er hjälp. Vilka är snyggast? 

5 kommentarer:

 1. Högra gillar jag, men skulle gå på den vänstra - mer tidlös.
  Har Lilla Åland hemma, sjukt sköna och tidlösa.

  //Johanna

  SvaraRadera
 2. Jag tycker pinnstolar är snyggast när man blandar dem, så varför inte köra båda. De har ju samma färg och tillhör samma genre så de knyts samman fint samtidigt som lite blandning ger rummet lite edge.

  SvaraRadera
 3. Mia: Det är lite den tanken jag hade från början, därav blocket. Men de till höger säljs bara i 4 pack vilket gör att den tanken faller...
  Tyvärr.

  Anonym: Mmm, den är grym men jag hade en plan på att köra en lite med budgetvariant men nu börjar jag komma upp i lilla Åland nivå ändå så det kanske får bli dem.

  SvaraRadera
 4. Jag gillar den översta bäst=) fast att blanda är ju väldigt snyggt de med.Second hander brukar ha en massa olika stolar.

  SvaraRadera
 5. Hej Emma! Jag har också varit jätte sugen på lilla Åland, dock för dyra för våran plånbok men jag hittade snarlika på EM möbler, dom har vi nu här hemma super sköna och vackra för ögat :)

  SvaraRadera