En kväll med Frankrike som tema kan aldrig bli fel. Gåslever direkt från Paris till förrätt, en mustig Boeuf Bourgunion till huvudrätt och tre magiska desserter senare så är vi mätta och trötta. Louise med sällskap får bli kvällens stjärnor med sina fantastiska desserter.
Kvällen dukning går som vanligt i mestadels vitt. För att bryta upp den vita tyllen var kvällens accentfärg mustigt lila. |
Fördrink och tilltugg bestående av smakrik korv och oliver. Oliverna var en av väldigt få ingredienser ikväll som inte var made in France |
Vinet till huvudrätten. Och nej, det gick inte fyra flaskor på fyra personer, en står kvar. |
Livet behöver aldrig vara svårare än så här. Gåslever, jordgubb och champagne marmelad, fikonmarmelad och smörstekt surdegsbröd. Livet. Ljuvigt. underbart. |
Kvällens värdinna och värd present |
huvudrätt. Varken mer eller mindre. Precis så rent och magiskt som det kan bli. |
Triss i desserter. Triss i magi. |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar