tisdag 8 november 2011

Makeup favoriter

Som jag tidigare nämnt är inte smink något som står särskilt högt bland mina intresse. Dock älskar jag att hitta produkter som fungerar och passar mig. Trender i sminkväg är inget jag följer utan jag föredrar klassiska produkter i neutrala färger. Just nu är mina favoriter i sminkväskan bland annat dessa produkter.

1. nyköpt för dagen är detta ljuvliga läppstift från Helena Rubinstein. 2. En klassiker och sann vän från YSL. 3. Har länge använt Dior show men denna mascara från Helena Rubinstein är utan tvekan den mascara som är bäst till mina fransar. 4. Primer för ögonlocken från makeup store. 5. Från samma märk kommer min favorit ögonskugga gold. Även min andra favorit som inte är med här, muffin kommer från makeup store. 6. Hudprodukter från Bare minerals. Denna, denna och denna är bland mina favoriter just nu. Denna är en ständig följeslagare.  7. Ögonbrynspenna makeup store
8. Eyelinern kommer även den från Bare minerals och jag använder färgen Espresso

2 kommentarer:

 1. Jag håller med dig där, följer inga trender utan använder sådant som jag trivs med och som jag vet att min känsliga hud tål.
  Jag använder oftast make-up och parfym från Chanel eller Dior.
  Lite dyrare. Lite drygare. Lite bättre.

  Kram Mrs G

  SvaraRadera
 2. Jag håller med. Jag använde mycket från chanel innan, främst hudprodukter men har insett att min hy mår bäst av mineralsmink. Dock inte lika fina förpackningar!

  Om du ngn gång vill testa en ny mascara så testa denna, jag som sann dior show användare under många år bytte direkt...

  Kram!

  SvaraRadera