onsdag 1 mars 2017

Första mars


Första mars och i förmiddags när jag satt och åt frukost så kom solen väldigt tillfälligt fram och där och då när jag satt med min fil med blåbär så kändes våren inom räckhåll. Sen när jag och Edith var ute och gick och regnet öste ner och det blåste så kändes våren plötsligt jättelångt borta. Nu ikväll har jag planterat om massa sticklingar och tar tagit nya från mina pelargoner så nu känns våren en gnutta närmre igen. Fast det finns en liten del av mig som tycker att det är lite skönt att våren inte är här än eftersom jag och Edith helt saknar rutiner och än så länge håller oss hemma eller ute på fortfarande lite nervösa promenader. Idag var jag stolt över mig själv eftersom vi kom till BVC före utsatt tid och vi båda var påklädda och harmoniska. 

8 kommentarer:

 1. Åh vad det låter mysigt med vårkänslor och BVC! Bry dig inte om rutinerna, de kommer, ge dig själv 8 veckor så kommer du att titta tillbaka och se att "wow, vi har ju hittat rutiner". Hoppas att ni mår riktigt bra annars! <3 <3 <3

  SvaraRadera
 2. Går du till Bvc i Kungälv eller valde du en i stan som var nära till ditt jobb? Mysigt med promenader och bebis mys

  SvaraRadera
 3. Sarah: Jag får höra det hela tiden, vilket är skönt eftersom jag idag gick i pyjamas till kl 13.... ;) Vi mår bra i vår helt nya verklighet. Hoppas att ni också mår bra? stor kram!
  Malin: Jag går på BVC i Kungälv. Gick på MVC på Barnmorskegruppen inne i stan men nu kände jag att jag ville ha ett nära. Vilket alla rekommenderade också. Bor du kanske i Kungälv?

  SvaraRadera
 4. Bor i Kode strax norr om Kungälv. Går hos bm i stan men funderar på att byta till Kungälv längre fram. Bf är i juli :) när bytte du? Efter födsel?

  SvaraRadera
 5. Jag bytte när Edith föddes. Barnmorskegruppen har inget BVC så det blev väldigt logiskt. Jag går på centrumpraktiken. Grattis till graviditeten. Då får vi ju ta en barnvagnspromenad. Är ju rätt ny i Kungälv och känner väldigt lite folk här i krokarna.

  SvaraRadera
 6. Okej, då förstår jag varför du bytte. Tack, känns helt underbart att vara gravid. Är också väldigt ny i krokarna, flyttade till Kode i höstas. En barnvagnspromenad låter strålande. Njut av tiden nu och mys ordentligt!

  SvaraRadera
 7. Hej!
  Vad är det för superfin lampa som står på skåpet?
  Mvh,
  Maria

  SvaraRadera
 8. Hej Maria,

  Lampan heter Vinge och kommer från Örsjö belysning...

  SvaraRadera