fredag 21 oktober 2016

Vecka 26

Bild: Anna Roström, Smallpigart

Anna Roström tog denna bild på mig och kulan på onsdagens skördefest på Spinneriet. Vi har hela tiden kallat bebisen för druvan för att när jag laddade ner appen quit fruit så var bebisen stor som en vindruva. Nu är den betydligt större. Sen har en kompis döpt om druvan till kulan och jag kan förstå varför för nu är det verkligen en riktig kula. Sen har jag inte riktigt den där kroppen där en graviditet bara sätter sig på magen men jag är faktiskt ganska lugn med det med. Jag vet ju vad jag ska göra när bebisen har kommit och just nu tycker jag mest att det är härligt att följa magens utveckling.

Vi har nu kommit nästa halvvägs in i vecka 26 så tiden går verkligen hur snabbt som helst just nu och jag inser att det är dags att börja göra en hel del inköp där vagn står först på tur. Tänk att det snart bara är tre månader kvar till vår lilla bebis beräknas komma, en smått svindlande tanke. 

7 kommentarer:

 1. Så jättefin bild på dig!
  Ha en fin fredag :)

  SvaraRadera
 2. Jag mååååste rekommendera britax go next. Om du inte hade tänkt köpa den så ta iallafall ett kik på den. Sen kanske du hittar någon bättre som passar eran livsstil.

  SvaraRadera
 3. Nu måste jag lägga mig i, men om ni köper en vagn som sedan ska bli sittvagn så välj en vagn där ni kan ha ert barn vänt mot er. Jag förstår inte alla föräldrar som väljer att inte se sitt barn när man är ute och går. Tänk ett litet barn som sitter framåtvänd i vagnen där man varken kan se eller kommunicera med sitt barn. Ett litet barn vill se sin mamma och pappa i första hand och det man möter på sin promenad ska man tillsammans med sitt barn kunna sätta ord på, prata om m.m.
  Jag förstår verkligen inte ens att det finns sådana vagnar. Tänk själv för ett litet barn att möta bilar, främmande personer, ljud som verkar skrämmande osv.
  Med vänlig hälsning Monica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Älskar att få tips så det tar jag tacksamt emot. ;) Ha en fin dag.

   Radera
 4. Precis! Jag har fortfarande min son på över 1 år vänt mot mig. Jag tycker det är toppen. Sen när han kommer tröttna och vilja titta framåt så är det bara att vända sittdelen. Bästa tipset när man köper vagn är att gå efter just sittdelen. Oftast är det liggdelen som visas i butik men den används kanske bara i 4-5 månader. Sittdelen har du i 3 år. Nått som var viktigt för oss var att den skulle vara lätt att fälla ihop och packa in i bilen. Vi använder bilen mycket i vardagen och det gör att det aldrig är jobbigt att ta med vagnen. Ett plus var att babyskyddet gick att sätta fast på vagnen. När min son var riktigt liten var det toppen om han hade somnat i bilen och jag skulle in i affären, då behövdes han aldrig lyftas ur och väckas.
  En vagn som jag inte har kollat så mycket på men som verkar vara "den senaste" är uppervista baby. Den ska tydligen vara grym!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipsen! Ska spana in dina förslag och sen har jag två andra vagnar som vi ska titta på. en hel djungel det där..

   Radera
 5. Åh, tänk inte på några kilon nu! Jag gick upp 18 kilo under min graviditet och på två veckor hade jag gått ner typ 15. Det räcker med att amma och inte hinna äta nåt ;) Kroppen gör sig av med de dära kilona av sig själv. Lycka till med bebisen! <3

  SvaraRadera