måndag 31 oktober 2016

Oktobers önskelista

Denna månad är jag onekligen ute i sista stund. Låt oss säga att jag har haft fullt upp med att fatta mängder av beslut. Vilken vagn vi ska ha och vilken tapet bebisen ska ha på väggarna till exempel. Två frågor som idag äntligen fått svar. 

På min önskelista står just nu New Works Lantern som jag tror kommer att vara helt perfekta över vårt matbord. Frågan är bara om vi ska ha två av de som är trettio alternativt fyrtio centimeter. Min hy är i ständigt behov av fukt just nu, jag vet inte om det är årstiden eller graviditeten som gör det behovet är stort. Ett återfuktande serum från Aesop står därför på listan. Jag hade tänkt att införskaffa ytterligare ett par inneskor från Flattered men så var det en liten incident här hemma som innefattade mina skor och vår fyrbenta, lurviga familjemedlem. Så nu behöver jag inte ytterligare ett par utan ett nytt par helt enkelt. 
Kan man ens ha för många plädar? Denna klassiska variant i beige alpackaull från Elvang hade jag kunnat hitta många platser för här hemma. Vi behöver verkligen organisera bland våra papper och jag tror att det blir mycket enklare med fina pärmar. Bookbinders Design har de allra finaste tycker jag. Jah såg denna film på instagram och jag som vill ha så få saker som möjligt i min necessär måste verkligen införskaffa Sheer color cheek tint från Bobbi Brown. Jag har ju redan konstaterat att det inte är denna höst där jag göra några stora förändringar i min garderob men en sidenblus i någon storlek större än vanligt hade kunnat vara ett festligt tillskott i garderoben. Denna kommer från & other stories och jag ska nog spana i den i deras nyöppnade butik i Malmö till helgen. 


Untitled #10

1 kommentar:

  1. Hej Emma,
    satsa på enklare o billiga tapeter eftersom bebisar brukar rita på tapeter :-)
    vi köpte brio vagn som pr Viktoria har, jätte bra, nöjd

    SvaraRadera