onsdag 15 juli 2015

Ikeas augustinyheter


Medans resten av Sverige gått på semester så fortsätter Ikea att skicka ut nyheter inför hösten som aldrig förr. För min del känns det lite skönt att det är fler än jag som fortfarande jobbar. Serien Norråker i massiv björk tycker jag är himla fin i allmänhet och arbetsbordet och pallen i synnerhet. Pallen kommer nog att hitta minst en plats på landet. Det syns en del detaljer i marmor på bilderna som det inte finns någon info om. Ser fram emot att se dessa produkter live. En serie som inte är så estetiskt tilltalande i mina ögon är matlådorna Blandning. Men någonstans så är funktionen i detta fall betydligt viktigare än utseendet och jag har varit på jakt efter matlådor med fack under en längre tid och då får jag helt enkelt acceptera denna gröna färgen. 


5 kommentarer:

 1. IKEA kan dom :). Jag gillar också det ljusa stilrena träslagen, vill plocka in mer sånt hemma.
  Ha det gott.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Instämmer helt. Mer trä i inredningen generellt har jag mer och mer hamnat i. Skönt mot det vita och strama som jag i övrigt gillar.

   Radera
 2. Granit har matlådor med fack. Annars kan jag rekommendera Ikeas matlådor i glas! Något tyngre men bättre ur hälso och miljöperspektiv :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hade de från granit har slarvat bort en del och nu hittar jag aldrig dem igen. annars är de ju lite snyggare. Har även ikeas i glas men precis som du säger blir de väldigt tunga och jag som alltid bär med mig både dator och träningskläder vill gärna ha det så lätt som möjligt. Har kollat på Clean kanteens i stål. Dock utan fack men känns bra i själen liksom.

   Radera
 3. Jag älskar sistema burkarna - salladsversionen samt snack/yoghurtburkarna. Hur bra som helst och med cliplocken riskerar man inget läckage heller :)
  http://www.lakeland.co.uk/brands/sistema

  SvaraRadera