torsdag 14 maj 2015

Svensexa och husprojekt


Så blev jag gräsänka denna helg. Eller denna vecka för att vara mer exakt då min älskade, blivande make igår åkte på svensexa med sexton helt fantastiska kompisar till Thailand där de just nu befinner sig i Bangkok och kör en svensexa inspirerad av Baksmällan 2

Och jag är på landet och har ägnat dagen åt att visa omgivningarna för mina föräldrar och sedan ta tag i projekt trädgårdslandet. Är något osäker på om det där med att odla är min melodi. Jag gillar ju snabba resultat och när jag fick veta att jag inte får röra mina rabarber i år och nästa år ta tre stycken så började jag känna att frukt och grönt på Ica är rätt trevligt ändå. Men nu har jag i alla fall ett trädgårdsland som lagom till sommaren 2017 kanske ser ut som ett riktigt trädgårdsland och inte en jordplätt med antingen små plantor eller tomma ytor med små skyltar med namn som rädisa, morot och sockerärtor. 

Jag har tagit en liten paus från invändiga projekt denna helg. Eller tyg för gardiner är valt men annars hänger jag mest utomhus och njuter av vädret. Tillbringade ett par timmar åt att betsa hyllplan i kvällssolen innan solen lämnade den sidan av tomten strax efter åtta. Vi köpte ju huset med inventarier och denna byrå är en av få saker som vi har kvar nu. Tillsammans med bland annat dessa sjökort som har fått nya ramar. 


4 kommentarer:

 1. Så fint med byrån och sjökorten! Var är ramarna ifrån? Önskar dig en skön gräsänkehelg! /Kristin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Kristin!

   Ramarna är Ikea - Ribba. Har dock aldrig sett denna färg innan så den kanske är ny? Eller så har jag aldrig tittat efter mörka träramar innan.

   Hoppas att du har en fin helg!

   Radera
 2. Jättefint! Det ska bli så kul att följa er sommarstuge-resa. /Trogen läsare

  SvaraRadera