torsdag 12 mars 2015

Los Roques


Två av kvällarna på Teneriffa besökte vi en restaurang som heter Los Roques och ligger i hamnen i den lilla byn Los Abrigos. Byn framstår vid första anblick som en väldigt tråkig by men nere i hamnen finns en del mysiga restauranger varav vi testade två av dem. Längs med vattnet går det även en fin stig där man har klippor och havet som närmsta granne och längs den stigen såg vi bland annat solen gå upp över horisonten. Och blev skrämda av hundar.

Om jag ska vara ärlig så förväntade jag mig inga kulinariska upplevelser på denna resan. Alla sökningar som gällande restaurangutbudet på Teneriffa gick antingen till restauranger på norra sidan av ön eller till restauranger på hotell. För långt bort från vårt hotell eller föga inspirerande med andra ord. 

Via The telegraph hittade jag denna restaurang som visade sig ligga väldigt nära vårt hotell. En stenig stig över en kulle så var vi där. Första gången vi besökte restaurangen testade vi mat från deras A la Carte meny. Andra gången deras sjurätters avsmakningsmeny. Båda gångerna var vi väldigt nöjda även om avsmakningsmenyns samtliga rätter kanske inte föll oss i smaken. Eller egentligen var det mest en sallad som vi inte riktigt förstod vitsen med. Jag ska i alla fall försöka mig på att göra en variant av desserten som var en sorbet med lime, avocado och timjan som serverades med vit chokladsås. 


2 kommentarer:

 1. Vilken otroligt snygg klänning och sandaletterna!!
  Kommer från?
  Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Maria,

   Klänningen i från HM och jag köpte den för ngn vecka sedan. Skorna är gamla och kommer från Åhlens Wera.

   Emma

   Radera