måndag 23 mars 2015

Dagens önskeoutfit


Den där våren som gästspelade förra veckan hade jag lite räknat med skulle stanna. Jag hade planerat att hänga undan de tjockaste jackorna och ta fram nättare skor. Jag hade drömt om skira material i ljusa färger och målat upp en bild över hur jag tänkte se ut denna vår. Jag har ju sakta men säkert vant mig vid den vidare siluetten gällande byxor som invaderar butikerna. Dessa från Zara hänger i en påse här hemma och ska lämnas in för att läggas upp. Det är ju ett stort problem med många av byxorna som finns i butikerna nu. De är så hiskeligt långa och då är jag ändå rätt lång. Ett annat problem med de vida byxorna är att jag tycker bara att det är fint till höga klackar. Och jag går alltid med bekväma skor till kontoret för att sedan byta. Det innebär att jag antingen trampar på byxorna på vägen till kontoret eller ha för korta byxor på jobbet. Ett I-landsproblem men dock ett problem som jag funderar över. 

Byxorna hade jag mer än gärna matchat med blus och jacka från HM, skor från Malene Birger och väskan från Proenza Schouler

1 kommentar:

  1. Känner igen det där med allt för långa byxor, ett ständigt problem :) Jag tipsade förresten dig om en pingvinkanna i bloggen igår :)

    Kram Anette

    SvaraRadera