onsdag 6 mars 2013

Getraw


Möttes av ett väldigt trevligt paket innanför dörren när jag kom hem idag. Inte nog med att förpackningarna är urfina så är dessa godbitar helt naturliga, utan tillsatt socker och svenska. Mitt största problem är vilken jag ska provsmaka först och eftersom de inte finns till salu riktigt än så det faktiskt ett tufft beslut. Och sen är de ju så fina att de gör sig väldigt bra som accessoarer i köket. 

Jag har tidigare skrivit här att jag försöker äta så rent som möjligt. Så lite tillsatser och ämnen som jag inte vet vad det är för något. Jag äter heller inget vitt socker eller mjöl. Däremot så äter jag frukt och unnar mig gärna en av mina dadelbollar till mitt te. Med tanke på att jag tränar 4-6 gånger i veckan så stirrar jag mig inte heller blind på kaloriinnehåll även om jag försöker göra smarta val så känns det inte som om kalorierna är min nyckel till framgång. Troligtvis hade min viktnedgång kunnat gå avsevärt mycket snabbare om jag gjort andra val. Men de valen jag har gjort är för mig långsiktigt gångbara. Jag har gjort val som är snälla mot både mitt yttre och inre. Med det inte sagt att jag inte får blodsockerfall fortfarande. Stunder så jag skulle kunna äta vad som helst. Det är då det gäller att man är lite planerad. Snacksen ovan är ett lysande exempel på vad man kan ha i handväskan. Precis som kokta ägg, frukt och nötter. 

Jag har inte valt bort något egentligen. Jag har bara valt annorlunda. Bort med lösgodis, chips och sötade drycker. In med nötter, krispiga grönsaker med goda dippsåser och även naturligt godis som tex detta från getraw. Både min kropp och själ mår mycket bättre och det illamående jag kände när jag åt dålig mat är som bortblåst. 

Detta blev ett ganska långt sätt att skriva att jag är glad över att dessa fina och nyttiga snacks landade hemma hos mig idag. Och väldigt snart ska en av dem landa i min mage och då ska ni även få veta om de är lika goda som de verkar. 

Läs mer om getraw här. 

Update: Jag har nu smakat den med hallon och gojibär och jag svävar nu på små hallonmoln. Fantastiskt goda och jag är glad att jag bara smakade en tugga så att jag har nästan en hel kvar som kvällssnacks efter ett grymt träningspass. 

2 kommentarer:

 1. Inser att jag måste dubbelkolla att det finns tillräckligt med BRA mat ikväll! :) Vi ses snart. Wihou!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men Frida! Jag är ju inte så kinkig! O sen vet jag var maten kommer ifrån ikväll och det bådar gott. ;))

   Ska bli så trevligt ikväll!

   Radera