lördag 23 mars 2013

Dagens inspiration

Sambon står och kockar i köket. Piggvar med hemmaslagen hollandaise, sparris och späda morötter står på menyn. Och jag sitter och surfar och dricker ett glas vin. En helt perfekt Lördag med andra ord. På wonderdeco så hittade jag dessa bilder som får stå för Lördagsinspirationen. 

Böcker som självklara inslag i inredningen, mängder av snittblommor, mässing som metall och väldoftande doftljus. En modern inredning med inslag från svunna tider är en stil som jag först motvilligt men nu frivilligt anammat då jag och min sambo minst sagt har olik inredningssmak. Fotokont på väggarna och mängder av detaljer från Svenskt tenn. I veckan när jag var i Stockholm skulle jag köpa ekollonvaser och krukor på svenskt tenn men det verkade som om det var fler än jag som tänkt det då nästan allt jag var ute efter var slut. 
2 kommentarer:

  1. Du vet väl att även Tinna i Gbg säljer Svenskt Tenn?

    SvaraRadera
  2. Hej,

    Absolut. Köpte faktiskt mitt elefant tyg där. Men jag var ändå i sthlm i veckan så därför blev det svenskt tenn. Sen måste jag säga att jag tycker att servicen på Tinna är sådär. Tyvärr.

    SvaraRadera