lördag 13 oktober 2012

Att leva livet randigt

När jag träffade mitt livs kärlek så berättade han för mig att han gillade att jag levde livet randigt. Ena dagen utklädd till isbjörn dansades på en båt på Marstrand. Nästa dag på familjemiddag med politik som hetaste ämnet. Ena dagen oseriös. Nästa dagen ytterst seriös.  Ena dagen vitt, andra dagen svart. Att leva livet randigt. Det är det som skapar dynamiken i livet.

Idag inledde vi eftermiddagen med Champagne på bästa Forssén & Öberg med mina kära vänner Linn och Louise från Malmö. Fick även sällskap av goda vänner från Göteborg. Champagnen blev till rödvin och charktallrik. Champagnebaren blev till soffan med myskläder, smågodis och Madagaskar 3. Att leva livet randigt. Det är min melodi det..

Och för er som undrar. Jag var verkligen utklädd till isbjörn. Både i Smögen och på Marstrand. Mitt i sommaren. Men än en gång. Det var det där med att leva randigt.

På väg för att träffa upp Louise och Linn tidigare idag. Kanske inte bästa klädseln med tanke på att det började regna en del sen. Bilden kommer från min instagram. Där heter jag byemma

4 kommentarer:

 1. En sån härlig formulering - att leva randigt! :-) Ha en skön söndag!

  SvaraRadera
 2. annaJohanna. Visst är det. Varsågod att använd!;)

  SvaraRadera
 3. Åh håller verkligen med - brukar tänka att det är kontrasterna som gör det! Den bästa helgen är ju en kväll med klackar och drinkar, sena äventyr och glitter och en kväll mys med film tända ljus. Gärna champagne när som dock.... ;) Fint formulerat iaf!

  SvaraRadera
 4. Ida: Visst är det så. Inget är ju roligt om man gör det alltid... Kontraster gör så mkt!

  SvaraRadera