fredag 18 februari 2011

Breakfast at Emma´s

Det sägs att frukost är dagens viktigaste mål och det är jag beredd att hålla med om. På helgerna. I veckorna består mina frukostar av smoothie eller knäckemacka framför datorn på kontoret. Att jag fortfarande inte lärt mig att knäckebröd inte får ätas vid datorn, eller i soffan, eller i sängen.

Hur som helst. Hemma har jag denna fina frukostservis fast i svart/vitt. Den finns inte längre kvar och jag har bara två set. Jag är ju en stark förespråkare av vitt porslin för att maten ska få tala. Bortsett från när det gäller frukostservis då man får leka hur mycket som helst.
(Bild från Arabia)

Nu är min plan att jag ska ha Swedish grace Rose. Får passa på att överdosera rosa så länge jag bor ensam. Har börjat tröttna på alla dessa muggar utan öra som för att jag bränner fingrarna. Så även om jag tycker mycket om alla mina fina filippa K muggar så känns de här mer praktiska. Och de rymmer mer kaffe.

(bild rörstrand)


3 kommentarer:

  1. Satsa på franska pilluvuit istället. Visst det är lite dyrare men fantastisk kvalité och finns i hur många delar som helst. De har bl.a. Bra koppar. Helt klart en servis för en matälskare!

    SvaraRadera
  2. Ja, den är fin. Dock har jag två vita serviser. Både Jonas Bohlins corona samt en restaurangservis som heter convito. Roligt med lite färg och mönster ibland. Inte ofta jag säger det....;)

    SvaraRadera
  3. Initiativ som rymmer ett intresse för färg och mönster skall såklart uppmuntras så därför kommer rosa porslin vara välkommet även i framtiden :)

    SvaraRadera