fredag 3 februari 2017

De sista tjugo procenten


Den tredje Februari. Dagens stora inredningssnackis är att Lotta Agaton säljer sin lägenhet men mina tankar är någon helt annanstans. Idag hade jag nämligen någon form av tanke på att jag skulle ha en bebis i famnen men det har jag alltså inte. Nu har jag i och för sig varit väldigt inställd på att gå över tiden men det är ändå psykiskt påfrestande. Min barnmorska sa att det är dessa dagarna som man menar när man pratar om "väntans tider" och så är det väl. Jag har istället ägnat dagen åt barnmorskebesök, promenad, lite hemmafix och så har jag varit och köpt en blombukett att ha bredvid sängen. Det är sådan lyx en får unna sig när bebisen inte vill komma ut. 

Vi har däremot avverkat många punkter på listan här hemma på sistone. Vi har ett par tomma men färdigrenoverade rum, hyllorna i köket har hantverkarna satt upp och nu saknas det bara någon låda som ska dölja den blå plastbehållaren som visst har något med den integrerade belysningen att göra. Jag är väldigt nöjd över våra hyllor som ger en helt annan känsla till köket som varit väldigt vitt och kalt. Visst är det konstigt att det är lätt att göra klart en si så där åttio procent hemma men de där sista tjugo procenten är nästan omöjliga att färdigställa. 

1 kommentar:

  1. Åh vilka fina hyllor! Hur har ni fäst dem för att de ska tåla lite tyngre vikt? Jag vill också ha sådana som är utan konsol under men det verkar lite risky om man ska porslin etc på dem... Hur breda är era?

    Hoppas bebisen kommer snart! :)

    /S

    SvaraRadera