söndag 26 juni 2016

Vår midsommarhelg


Då avrundar vi årets midsommarhelg och vi kan väl konstatera att väderprognosen hade fel. Enligt samtliga prognoser skulle det ösregna ute vid kusten på midsommarafton men vi fick några ynka droppar på seneftermiddagen annars sken solen. 

Som mest var vi 32 personer på vårt lilla lantställe som sjöng, lekte och dansade. Henrik hade byggt ett provisoriskt tak för att skydda från det utlovade regnet. Vi hade nämligen ingen riktig reservplan men det blev bra ändå. Jag konstaterar att det är en ambitiös plan att laga all mat från grunden till en midsommarlunch, eftermiddagstilltugg och sedan en grillning på kvällen. Flaggstången som vi fick i bröllopspresent kom upp några dagar innan så att vi kunde hissa både flagga och flaggspel. Jag gick och nattade mig själv och Douglas vid midnatt men festen slutade när solen hade gått upp igen. 



Jag som var lite piggare än resten i går fick städsällskap av min make tidigt på morgonen och sedan serverade vi delar av festdeltagarna en rejäl frukost. När nästan alla hade åkt hem hade vi två gäster kvar och resten av helgen har vi ägnat åt att bada, busa med Douglas, ätit massa mat och försökt vila upp oss. 


1 kommentar: