lördag 23 januari 2016

Hej Lördag


Första helgen i huset och vi har sjukt mycket att göra egentligen men efter att ha haft galet mycket att göra varje helg de senaste månaderna så låter vi lådorna stå ouppackade och istället inväntar vi fikabesök. Beställa hyllor som ska upp på de kaklade väggarna står på agendan för dagen samt att packa upp en del kläder som jag börjar känna att jag behöver. Jag har utforskat Kungälvs utbud av blomsteraffärer och insett att backen utanför vårt hus är rätt brant. 


3 kommentarer:

 1. Grattis till nya huset....det ser ju jättemysigt ut. Ser fram emot fler bilder ss. Strunt i kartongerna dom springer inte iväg. Vet inte var i Kungälv du bor men åker själv gärna till blomsteraffären på Vita fläcken.....bara ett tips.
  Kram Elisabeth

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Elisabeth. Nä, kartongerna springer inte iväg har jag märkt. ;) Vi har köpt ett hus på Fontinvägen och innan vi var på visningen så hade jag aldrig varit i Kungälv. Så jag har noll koll. Fler bra tips? Ska kolla in blomsteraffären på vita fläcken. Har jag rätt att vita fläcken är där maxi ligger?;)

   Radera
  2. Helt rätt blomsteraffären ligger vid Maxi. Det är bara att glida ner för Fontinbacken bort förbi Centrumbelysning och Apoteket. Innan du kommer fram till Maxi viker du ner till vä så ligger Blomsteraffären liksom på utsidan på det huset som vätter in mot torget framför Maxi. Skall du ss till våren kika på växter både för inne och ute så ha du en trevlig Handelsträdgård borta vid Rollsbo industriområde men då är det nog mer läge att ta bilen....
   Kram Elisabeth

   Radera