söndag 12 oktober 2014

Söndagsmiddag

Eftersom jag inte är världens piggaste på kvällarna och inte den som stänger festen numera så passar söndagsmiddagar mig ypperligt. God mat, goda vänner och en kväll som inte blir särskilt sen.  Tre rätt av tre möjliga i min bok. I kväll har vi haft fyra vänner över på en klassisk söndagsmiddag. Kalvstek med hasselbackspotatis, stekt brysselkål med bacon, rostad blomkål, pressgurka och gräddsås. En söndagsmiddag när den allra bäst. Och en alldeles lagom avslutning på en helg som verkligen gått i lugnets tecken. 




2 kommentarer:

  1. Åh en riktig söndagsmiddag med kalvste, hur gott låter inte det!

    Kram Anette/Inredningshjälpen

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är ju så himla gott. En klassisk stek med gele, gräddsås och pressgurka. Sen är det kul och göra rätten lite mer modern med roliga grönsakstillbehör...

      kram

      Radera