söndag 6 juli 2014

Helgen


Idag har jag planterat lavendel och Rosmarin på balkongen. Min mynta och koriander som växter hur mycket som helst har gett mig blodad tand och ingett lite hopp om att det finns något grönt i mina fingrar trots allt. Jag har tvivlat i frågan väldigt ofta.
Annars har helgen bjudit på kalas i Helsingborg, brygghäng med en fin vän, sedvanlig träning, testat yollibox kokos, hemmafixat och så har vi fortsatt jakten på att hitta stället som vi ska gifta oss på. Det är faktiskt inte så enkelt som jag trodde att hitta ett ställe som känns rätt och vi. 

Nu ska jag ladda inför sista jobbveckan innan semestern. Misstänker att en hel del av er redan har semester. Eller?


4 kommentarer:

 1. Hej Emma! Tack för en härlig blandning på bloggen, jag åker till Sicilien om några veckor, och ser framemot dina tips som jag kan tänka mig kommer vara helt i min smak. Svårt att hitta bra info om Sicilien! Ha det bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Sandra, ska göra mitt bästa för att komma tillbaka med massa tips. Var på Sicilien ska ni?

   Emma

   Radera
  2. Det låter underbart! Vi kommer hyra bil i Palermo och åka runt, bl.a cefalu och liparoska ösrna, sedan avsluta med tre dagar kring taoemina. Tar gärna emot tips på mysiga byar att bo i och restsuranger mm. Ha en superhärlig semester!

   Radera
 2. Missa inte att tävla om en härligt somrig tavla hos mig, Galleri Palla, på fejjan, på tal om ingenting! ����

  SvaraRadera