Några saker hade vi bestämt på förhand och det var bland annat att det skulle finnas en råbiff på menyn och att istället för tårta skulle det serveras citron och marängpajer i miniformat. Att det skulle serveras ostron och Champagne på bryggan var även det något som vi bestämde oss för innan vi bokade plats. Helst skulle jag vilja ha en gammal fiskare som satt på bryggkanten och öppnade dem till tonerna av Evert Taube men just det önskemålet var inte lika enkelt att tillgodose. Att vi skulle ha skånska ostar var även det ett starkt önskemål precis som att min mamma skulle göra den rabarberkompott som serverades till.
Havskräfta med rostad Brioche, syrad Fänkål och Dillemulsion
Amand Sauvignon Blanc 2013, Pascal Bouchard
*
Råbiff med Bakat Ägg, Picklade Senapsfrön och Örter från Austad Gård
Exspectatia Regnie 2013 Beaujolais, Christian Ducroux
*
Halstrad Lokal Fångst, Kantarellsås, ljummen Primörsallad och syltade Lingon
Côtes du Rhone Villages Seguret, Domaine Jean David
*
Tre sorters Skånska Ostar med Fruktbröd och Annikas Rabarberkompott
Iscider 34°Brix, Brännland
*
Citron och Marängpajer i miniatyr och Kaffe
Kullados, Kullabygdens Destilleri
Kullados, Kullabygdens Destilleri
Samtliga bilder är tagna av Alice Johnsson |
Vilken meny! Jisses. 😋
SvaraRadera