Igår bjöd vi hem några av våra närmsta vänner som vi också har lyxen att ha femtio meter ifrån oss på landet på middag. Inte för att man egentligen behöver en anledning till en trevlig middag men just igår var anledningen en trettioettårsdag som skulle firas. Det firade vi med att grilla pizzor på grillen som blev så där härligt knapriga och sedan åt vi grillad kummel, grillade grönsaker, grillade citroner, rostade potatisar med rosmarin, caponata och getostkräm. Till dessert hade Henrik bakat en tårta med allt som födelsedagsbarnet bad om plus lite till.
Det tips som rubriken skvallrar om är ett alkoholfritt bubbel. Förutom ett halvt glas vin då och då dricker jag ju nästan ingen alkohol alls och i vår omgivning nu är så det en del som ammar, är gravida eller av andra anledningar väljer alkoholfritt. Generellt tycker jag att det blir allt vanligare att välja bort alkohol och tycker personligen att det är trevligt att kunna erbjuda ett trevligt alternativ för de som önskar. Jag dricker oftast vatten smaksatt med till exempel citron fast om det ska firas något så kan det ju vara roligt att ha något annat i glaset och då är mitt favoritbubbel detta från Richard Juhlin som säljs på både systembolaget och välsorterade matbutiker.
Hur gjorde ni pizzorna?
SvaraRadera