tisdag 17 januari 2017

Januari månads önskelista

Januari

Just nu önskar jag egentligen bara att jag blir frisk och att allt går bra när vår dotter känner sig redo att komma till oss. Allt annat är ju otroligt oviktigt. Men om jag nu ändå har en tradition att publicera månadens önskelista på bloggen så ska jag göra det även nu. Våren spås ju att bli riktigt rosa och jag som sällan bär rosa och spanat in några rosa inslag till garderoben som också är lämpliga för min lite mer lediga klädstil som mammaledig. Den rosa tröjan i merinoull kommer från & other stories och är så himla fin. De rosa skorna i mocka kommer HMs premium kollektion och de är redan på väg hem till mig. Jag behöver köpa ny rengöring till ansiktet och har blivit såld på Aesop´s produkter så denna är jag sugen på att testa. Föresten slänger jag in en förfrågan här också. Jag letar efter en riktigt bra sminkborttagning för ögonen. Någon som har något tips? 

På inredningstemat så har jag efter många om och men insett att jag vill ha en Gloria i silver från Klong. Det spelar ingen roll att det syns överallt för att i vårt kök har vi väldigt grunda fönsterkarmar och där hade den faktiskt passat helt perfekt. Även en Pallo junior saknas i vår vasgarderob. Jag har många fina vaser för stora buketter men saknar för lite nättare varianter. Den lampa som står på önskelistan är New works lantern takpendel. Eller här är det faktiskt två stycken som står på önskelistan. De har varit med på önskelistan tidigare så det betyder väl att valet på belysning över vårt matbord är väl grundat och att jag bara borde beställa dem. 

11 kommentarer:

  1. Kan varmt rek bi facil från lancome.
    De där skorna har jag också spanat in, snygga.
    Ha en fin kväll!
    Kram Nina.

    SvaraRadera
  2. Apotekets makeup remover i ljusblå burk. Tänkte tips arga om du tänker amma bebis så är det mer praktiskt med koftor och amnings-T-shirt eller linne under. Tröjor är ganska opraktiskt om man inte vill visa hela magen....! Lycka till med bebisen! Och så fint ni fått!

    SvaraRadera
  3. Sminkborttagning för hela ansiktet, det finns bara en och det är Dermalogicas precleanse, helt klart den bästa! Jag använder den innan min rengöringstvål och den tar verkligen bort allt!
    Kram Monica

    SvaraRadera
  4. Har haft The Body Shops "Camomile Gentle Eye Make-up Remover" i över 20 år som min favorit! Fantastiskt bra och snäll mot hyn samt dryg. Mycket rengöring för liten peng.
    Önskar dig all lycka!
    - Karolina -

    SvaraRadera
  5. Maria Åkerberg ete make up remover. Skonsam, ekologiskt och bra! Mycket för liten peng!
    Allt gott till dig och din familj!
    /Anna

    SvaraRadera
  6. Clarins gentle foaming cleanser är bäst!

    SvaraRadera
  7. Mary Kays Remover kan jag varmt rekommendera! Du kan beställa den via www.anna.seldevall.marykay.se Tack för en inspirerande blogg! /Anna

    SvaraRadera
  8. Fin önskelista! Tips är Apolivas rengöringsserie som finns på Apoteket och Apoteket.se. Flertal olika rengöringsprodukter med bra kvalitet till bra pris. https://www.apoteket.se/kategori/hud-har/ansiktsvard/rengoring/?q=&brand=Apoliva&rx=3&sortBy=Popular

    SvaraRadera
  9. Tipsar om den här: https://www.lyko.se/loreal-paris/loreal-paris-eye--lip-make-up-remover-waterproof?gclid=CNnhzYr0zdECFQyUsgodilME-w
    Finns på vanliga Ica för en billig peng! Läste om den för flera år sen i Linda Hallbergs (makeupartisten) blogg. Har inte använt någon annan sen dess.

    SvaraRadera
  10. Men stort tack för alla tips! Ni är ju för gulliga. Nu ska jag verkligen se till att tiden med macarafläckar på handdukarna är förbi!

    SvaraRadera
  11. Åh nå vil jeg bare kopiere den rosa genseren og skoene rett av:) Så himla fine!

    SvaraRadera