tisdag 20 september 2016

Min dag i tre bilder

Idag började jag dagen på ett ypperligt sätt, nämligen med att äta frukost med Johanna innan vi gick till våra respektive kontor. Frukostträff är ju de bästa träffarna. Brödbuffe och en gröt att dela på var en lämplig gravidfrukost för oss två. Da Matteos frukost har verkligen fått ett rejält uppsving och extra plus för att Douglas är välkommen. 



Sen hände det massa saker under dagen. Möten, kontorsjobb och däremellan härliga nyheter och så hade vi ju en kontorshund på kontoret idag och bara det är ju en krydda i sig en vanlig tisdag. Det hör inte till vanligheten att Douglas är med mig på jobbet då han nästa alltid är med Henrik men idag har han med både på frukost på Da matteo, möte och lunch på Pigalle. En världsvan hund alltså. På vägen hem från jobbet fick min kollega och Douglas bästa kompis ta kort på mig och kulan som växer så det knakar.


När jag gick till bussen för att åka tillbaka hem till förorten passerade jag Victoriapassagen och kunde inte låta bli att ta kort på Bunches vackra blomsterhav som nu gör passagen ännu finare. Väl hemma så åt jag resterna från gårdagens linsgryta, bytte om och tog en lång promenad med Douglas i skogen och nu inväntar jag maken så att vi kan avrunda kvällen med ett avsnitt av någon serie innan jag troligtvis kommer att somna i samma ögonblick som jag lägger huvudet på kudden.


5 kommentarer:

  1. Vart är den fina kjolen ifrån?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej! Den kommer från Lindex och finns i butik nu!

      Radera
  2. Jättefin bild på er!
    Ser så fint ut med lilla magen.
    Kram Monica

    SvaraRadera