måndag 8 februari 2016

Sex månader

Idag för sex månader sedan var dagen för vårt bröllop. Dagen då jag och Henrik blev äkta makar och den mest fantastiska av alla dagar. Det har varit minst sagt händelserika sex månader med bland annat ett rätt spontant husköp. Jag är ganska övertygad om att nästkommande sex månader kommer att bli lite lugnare men att hela vår framtid kommer att vara fylld av stora och små äventyr. Ett alldeles fantastiskt liv tillsammans med mitt livs kärlek. 



Bild 1: Alice Johnsson Bild 2-3: Jenny Karlsson

4 kommentarer:

  1. Så vackert! Grattis!

    SvaraRadera
  2. Grattis! Du skriver alltid så kärleksfullt om din man det är så fint. Gifte mig också förra sommaren efter 14 år tillsammans med maken. Tyvärr har vi haft ett kämpigt första giftesår med mycket tjafs och bråk. Vi båda förundras över varför hände det typ exakt när vi gift oss, ingen av oss vet men båda vill kämpa så någon dag hoppas jag det blir lugnt på havet så att säga. Dock har det aldrig fungerat för oss i längre perioder att bara ha det bra. Du och din man verkar vara ett sånt par som det bara flyter på med det är så fint jag avundas alltid såna par. Jag och min make har många gånger under 14 år ställt oss frågan om vi ens borde vara tillsammans när vi haft så många dåliga perioder men kärleken finns ju där. Hur som - ber om ursäkt för utfläkning av mitt liv här. Önskar er all lycka! /Maria

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Maria!

      En sak som jag tror att man ska ha med sig när man läser bloggar är att det är en väl vald den av sanningen som publiceras här och i andra bloggar. Nu har jag och min man det väldigt bra men självklart kan vi tjafsa. Det är dock inte lika kul att skriva om att jag tycker att han är slarvig eller att han tycker att min retorik kan vara förminskande.

      Jag hoppas att du och din man får lite lugn och ro för uppenbarligen älskar ni varandra och vill leva med varandra.

      Lycka till!

      Radera